Jaký je nejzdravější jídelníček?
Zjistěte, co říkají poslední vědecké poznatky o vašich oblíbených potravinách, tak abyste mohli volit pro sebe i své blízké to nejlepší.
Novinky o klíčcích vojtěšky (alfalfa)
Syrové klíčky vojtěšky (alfalfa) jsou nadále spojovány s epidemiemi otrav potravinami.
U čeho došlo ke změně barev semaforů? Začneme od začátku a postupně si povíme o všem.
Klíčky z vojtěšky (alfalfa) byly označeny za nebezpečné z důvodu rizika vyvolání otravy potravinami. Co nového o tom víme? Měli bychom se nadále vyhýbat syrovým klíčkům tolice vojtěšky (alfalfa)?
Ano, měli. V loňském roce propukla další rozsáhlá nákaza salmonelou z těchto klíčků. FDA a CDC doporučují syrové klíčky tolice vojtěšky nekonzumovat. Já proto nadále všechny nabádám k tomu, aby místo toho jedli raději brokolicové klíčky.
© Fakta o zdraví / NutritionFacts.org
© Fakta o zdraví / NutritionFacts.org
Image thanks to artist in doing nothing via Flickr